"Medalja je imperativ kada Sale komanduje!"

Autor: mozzart sport

Sport

05.06.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Nedović će biti veliki adut Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini. On je otkrio kakva su očekivanja u taboru "orlova" pred Mundobasket. On je imao dosta problema sa povredama, ali se nada da će potpuno zdrav zajedno sa reprezentativnim saborcima krenuti po medalju, jer se ona ne dovodi u pitanje kada je na čelu Aleksandar Đorđević.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Nedović

- U svako veliko takmičenje ulazimo s istim ciljem pa tako i sada želimo da osvojimo medalju. To je jedna od stvari koje je u igrače usadio selektor Đorđević. To smo pokazali osvajanjem tri srebra na poslednja tri takmičenja. SAD su najveći favort, a za nas je veoma važno da idemo meč u meč. Grupa će biti teška i moramo da se koncentrišemo na svakog rivala i nakon toga ćemo da vidimo. Naši treneri su dobri u tome da nam drže formu za najvažnije utakmice i siguran sam da će tako biti i sada - rekao je Nedović za"Mozzartsport".

On se osvrnuo i na saradnju sa selektorom Đorđevićem.

- Čast je raditi s njim. Vrlo je važno imati trenera koji je igrao do skoro. Razume nas i uvek ima pravi savet za sve situacije. Rezultati nacionalnog tima u prethodnim godinama govore sami za sebe. Doneli smo dosta radosti našoj zemlji i narodu - rekao je Nedović.

Svetsko prvenstvo se igra od 31. avgusta u Kini, a bek se nada da će biti zdrav.

- Tokom sezone sam imao dosta problema s aduktorom i nisam dosta igrao. Zbog toga nisam bio sto odsto spreman. Nisam imao sreće jer mi se ista povreda dogodila tri puta. Sada sam manje-više zdrav i trudim se da tako i ostane. Želim da izbegnem te probleme u budućnosti i dosta radim na fizičkoj spremi - zaključio je Nedović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading