Kraj spekulacija: Grk ostaje na klupi šampiona Evrope!

Autor:

Sport

04.06.2019

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih nedelja, možda i odmah posle osvajanja Evrolige, pričalo se o odlasku Dimitrisa Itudisa sa klupe CSKA iz Moskve, ali to se neće skoro dogoditi. Grčki stručnjak je danas zvanično potpisao novi ugovor sa ruskim klubom do 2021. godine!

Grk ne ide iz Moskve!

Dimitris Itudis, grčki košarkaški trener produžio je ugovor sa CSKA iz Moskve do 2021. godine, saopštio je ruski i evropski šampion.

- Hvala, CSKA i Andreju Vatutinu na novom ugovoru. Hvala svim igračima na uspesima koje smo postigli. To je timski rad trenera, osoblja i svih ljudi koji su u CSKA. Radujem se novoj dugoročnoj saradnji, razmeni ideja i nadam se sjajnoj košarci koju će tim prikazati. Hvala navijačima na poverenju i želim da dolaze u još većem broju - rekao je Itudis.

Grčki stručnjak u Moskvu je stigao u sezoni 2014/15, a za pet godina na klupi CSKA nije propustio nijedan Fajnal-for Evrolige.


Kao glavni trener, prvu titulu sa "armejcima" osvojio je 2016. godine, a na nedavno završenom F4 u Vitoriji uspeo je da po drugi put podigne trofej namenjen šampionu Evrope.



On je prvi grčki stručnjak i ukupno 15. trener koji je uspeo dva puta da osvoji Evroligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading