Veličković nosio Partizan do ubedljive pobede protiv FMP-a!

Autor:

Sport

03.06.2019

17:51 >> 17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su FMP rezultatom 93:75 u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

Crno-beli su u relativno dobro popunjenoj dvorani "Aleksandar Nikolić" stigli na korak od plasmana u finale. Za to će im biti potrebna još jedna pobeda u seriji, a priliku za to imaće već za dva dana kada budu gostovali FMP-u u Železniku.

Nije Partizan baš najbolje ušao u ovaj susret, što je sastav Vlade Jovanovića maksimalno dobro koristio u prvih nekoliko minuta meča. Napadački ritam crno-beli su pronašli u finišu prve deonice, kada su postigli nekoliko lakih poena nakon kontranapada. 

Već u drugoj četvrtini pokazala se jasna razlika u kvalitetu, te su crno-beli stvorili dvocifrenu prednost. U trenucima kada su bili na igračkom vrhuncu u prvom poluvremenu, dogodila se povreda Radeta Zagorca. 

U trećoj deonici FMP je pokušavao da ubrza igru, imali su nekoliko raspoloženih igrača u vidu Stefana Đorđevića i Alekse Uskokovića, ali je Partizan rutinski čuvao dvocifrenu prednost. 

Razlika je konstantno rasla, a u finišu meča bilo je i maksimalnih +22. Kapiten Novica Veličković i Đorđe Gagić odigrali su izuzetan meč i FMP jednostavno nije imao rešenja za njih. Jedna od ključnih stavki u pobedi crno-belih bio je odličan ofanzivni skok, iz kojeg su mnogo puta postizali lagane poene na obruču. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading