NA KURVE I ABORTUSE SAM BACIO 100.000.000$

Autor:

Sport

01.06.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lamar Odom tokom karijere zaradio je 113.000.000 dolara, a gotovo sve je spiskao na drogu, alkohol, jeftine žene i plaćanje abortusa! Prema sopstvenom priznanju, najviše novca, oko 100.000.000 dolara, spiskao je na opijate, a najviše na kokain.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
IMAO SJAJNU KARIJERU

- Kada bih morao da izračunam koliko sam potrošio na drogu, to bi bio iznos od oko 100.000.000 dolara - izjavio je Odom, koji je nedavno objavio autobiografiju pod nazivom "Od tame do svetla".

OTAC ZAVISNIK

Nekadašnji reprezentativac SAD otkrio je da je i njegov otac bio zavisnik kao i da mu se svet srušio kada mu je umro šestomesečni sin.

- Nasledio sam to od oca. I on je bio zavisnik. Dobio sam njegov gen. Stvari su se pogoršale kada mi je umro šestomesečni sin. Bio je to najgori trenutak u mom životu, potonuo sam.

Odom je 2015. pao u komu pošto se predozirao na jednom ranču u Nevadi na kom je konzumirao droge i prostitutke. U to vreme bio je u braku sa Kloi Kardašijan.

- Dešavalo se da imam seks i sa šest različitih žena nedeljno, svaki put bez zaštite. Tako da sam morao da platim priličan broj pobačaja. Trebale su mi te žene, one su bile izlaz, nisam mogao kući da se vratim sam - ispričao je Lamar.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
KURVE MU UMALO DOŠLE GLAVE: 2015.godine bio blizu smrti

GRUPNI SEKS

Amerikanac je kokain prvi put probao za vreme grupnog seksa.

- Dogodilo se to kada sam imao grupni seks sa nekoliko žena. Nakon toga svi moji demoni bili su pušteni s lanca. Postao sam profesionalac u skrivanju svoje zavisnosti od supruge Kloi Kardašijan. Dugo joj je trebalo da otkrije. Znate, ne želite da vam supruga zna da šmrčete kokain i spavate sa drugim ženama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading