Šok: Cedevita se seli iz Zagreba i pravi još jači klub!

Autor:

Sport

31.05.2019

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Cedevite Emil Tedeski nezadovoljan statusom u gradu planira da klub preseli iz Zagreba.

RepublikaFoto: Cedevita/Marin Sušić
Cedevita od naredne sezone van Zagreba!

Samo dan nakon izgubljene titule u prvenstvu Hrvatske, Emil Tedeski, vlasnik Cedevite je još jednom šokirao hrvatsku sportsku javnost, ali vest je odjeknula preko celog regiona, kako pišu i domaći mediji.

S obzirom da je Petrol Olimpija ispala iz ABA lige nagađa se da bi Cedevita mogla da uđe u taj klub i formira novi koji bi bio veoma snažan finansijski. Bila bi to vrlo respektabilna ekipa, a klub bi se zvao Olimpija Cedevita!

Prema nezvaničnim informacijama, Cedevita bi najviše volela da se preseli u Ljubljanu, ali je u igri i Sarajevo. Emil Tedeski nije zadovoljan sa statusom u gradu Zagrebu. Jednostavno, klub nema navijače, hala je prazna, a ima i još dosta problema.

 

Klub bi se svakako takmičio u ABA ligi i verovatno Evrokupu pod nazivom Olimpija Cedevita. Slaven Rimac ostaje trener Cedevite i to se sigurno neće menjati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading