Budućnost vratila titulu u Podgoricu!

Autor:

Sport

29.05.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti osvojili su titulu šampiona Crne Gore, pošto su u petom meču finalne serije savladali Mornar iz Bara sa 76:72 (22:18, 16:13, 22:19, 26:22).

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Budućnosti

Budućnost je u većem delu utakmice držala stvari pod kontrolom i baš kada je delovalo da su Podgoričani završili posao usledio je povratak Mornara.

Barani su prišli na pola koša zaostatka (71:70), ali je presudio nesportski faul Mićovića na šest sekundi pre kraja, posle čega je Nemanja Gordić sa linije penala stavio tačku na peti meč i finalnu seriju.

Senku na trijumf Budućnosti baca teška povreda Filipa Barovića koji se u trećoj četvrtini sručio na parket. U pitanju je povreda kolena koja bi mogla da ga odvoji od terena na duži period.

Najefikasniji igrač u ekipi Budućnosti bio je Nemanja Gordić sa 21 poenom, a po 13 su postigli Edvin Džekson i Filip Barović. U poraženom sastavu najbolji je bio Nikola Rebić sa 17 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading