Priče iz Grčke : Milutinov ostaje u Olimpijakosu!

Autor:

Sport

29.05.2019

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored ponuda CSKA i Barselone, jedan od najboljih centara Evrope igraće i naredne sezone u Pireju.

Nikola Milutinov ostaje u crveno belom

Iz Grčke stižu neverovatne vesti u vezi karijere Nikole Milutinova. Kako pojedini mediji u zemlji helena pišu, mladi centar će potpisati novi ugovor na tri godine vredan sedam miliona evra.

Vlasnici Olimpijakosa su obavili temeljne razgovore sa srpskim centrom, predočili mu zadovoljstvo njegovim napretkom i ulogom kou je imao ove sezone, uz nadu da bi mogao da bude još bolji u budućnosti, zbog čega mu nude i produžetak saradnje. Ugovor bi bio vredan 4.500.000 evra neto odnosno 1.500.000 evra godišnje.

Uz to bi bila uvećana i otkupna klauzula za slučaj da San Antonio želi da uzme Milutinova. Trenutno ona iznosi negde između 1.000.000 i 1.500.000 evra, ali nije poznato koliko bi ona iznosila. Ističe se samo da bi "bila znatno veća od trenutne".

Prema informacija sa tog razgovora, Milutinov je rekao da je maksimalno zadovoljan životom u Pireju i da nema žeju da ide. To je jedina logična odluka jer je roster San Antonija pun za narednu sezonu, a u Olimpijakosu bi imao prostor za igru.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading