Trinkijeri objasnio zašto je Partizan šutnuo 40 trojki protiv Novog Pazara!

Autor:

Sport

27.05.2019

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana upisali su i devetu pobedu u Superligi nakon što su savladali Novi Pazar na svom terenu. Crno-beli su na ovom meču imali veliki broj šuteva za tri poena što je atipično za ekipe koje vodi Andrea Trinkijeri.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Italijanski stručnjak je to objasnio time što je gostujući tim "parkirao autobus" ispred reketa, pa su crno-beli bili prinuđeni da šutnu čak 40 trojki.

- Nećemo nikada šutirati 40 trojki, ali danas je bio autobus u reketu, moralo je tako. Čeka nas jos jedna utakmica, pa plej-of gde će biti potpuno drugačije - rekao je trener Partizana po završetku meča.

Kako je ocenio. njegovi prvotimci su možda izledali najlošije u nedelju uveče gledano iz ugla početka takmičenja.

- Imali smo dve do tri fizički dobre utakmice. Danas je možda najgora bila, jer smo se prebrzo opustili. Jako smo dobro krenuli, a onda kada sam menjao petorke spustio se ritam u odbrani, što nas je koštalo duela u kojem smo mogli više da uživamo - naveo je Trinkijeri.

On je posebno pohvalio igru Ognjena Jaramza, koji je uz Vanju Marinkovića postigao 13 poena.

- Ekipa je dobro radila u poslednjih 15 dana, što se vidi po igri Jaramaza, po tome kako lopta ide... bekovi su dosta pomogli, bilo nas je sramota koliko smo bili sami - zaključio je Trinkijeri.

Partizan posle trijumfa protiv OKK Novog Pazara ima skor od devet pobeda iz isto toliko mečeva i već sada se zna da će se u polufinalu sastati sa FMP-om.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading