"Jokić želi da bude običan momak koji igra košarku!"

Autor:

Sport

27.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od polovine Srbije hejtovalo je Nikolu Jokića jer je propustio Evropsko prvenstvo 2017. godine i donedavno je u neizvesnosti držao selektora Aleksandra Đorđevića kada je reč o njegovom nastupu na Mundobasketu u Kini. Kako je u međuvremenu i zvanično rekao "da", Srbiji ta mržnja bi lako mogla da se pretvori u pozitivna osećanja, a ljubav prema Nikoli mogla bi da bude još veća posle snimka koji je obišao Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

OBIČAN MOMAK

Na njemu as Denvera u svom komšiluku u Somboru na popularnim Jamama, kako nosi naziv terena na kojem je počeo da igra košarku, sa drugarima igra basket i uživa kao nekad kada je bio klinac. Teško da ćete igde na planeti moći da vidite NBA superstara kako na betonu pika košarku sa običnim svetom, pogotovo ne čoveka koji je prethodne nedelje izabran u najbolju petorku najjače košarkaške lige na svetu.

Ali to je suština Jokićeve duše. Reč je zaista o običnom momku koji želi da živi životom običnog smrtnika, kog ne zanimaju svetla kamera i kom um nije poremetio ogroman novac koji mu sleduje za igranje u NBA. Tako da za one koji ga bolje poznaju uopšte nije neuobičajen način na koji je proveo vikend sa drugarima na svom košarkaškom terenu.

USHIĆENI MALIŠANI

To je potvrdio i njegov otac Branislav, koji je nedavno u razgovoru za Srpski telegraf rekao da Nikolu ne zanima prevelika popularnost.

- On ne želi da bude u centru pažnje, ne želi da bude javna ličnost. Želi samo da bude običan momak i da igra košarku - ispričao je Jokić senior.

Oko Jokića na terenu bili su ushićeni mališani, koji su valjda i sami bili u šoku što je među njih došao srpski košarkaš o kom se najviše priča. Nije bilo nikakve pompe, marketinških i medijskih najava. Samo običan dan u životu Nikole Jokića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading