NBA: Toronto nakon NEVEROVATNOG preokreta izborio plasman u ISTORIJSKO finale!

Autor:

Sport

26.05.2019

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toronto Reptorsi obezbedili su plasman u veliko NBA finale prvi put u istoriji franšize, pošto su savladali u šestoj utakmici finala Istoka Milvoki Bakse 100:94.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kavaj Lenard

Posle prva dva poraza u seriji Toronto je zabeležio četiri pobede u nizu i zasluženo izborili plasman u veliko finale. Vodio je Milvoki i 15 poena razlike u finišu treće četvrtine, ali onda je Kavai Lenard preuzeo stvari u svoje ruke i neverovatnom partijom režirao veliki preokret i na kraju bio najzaslužniji za najveći uspeh ekipe Toronto Reptors.

Lenard je meč završio sa 27 poena, 17 skokova i sedam asistencija, Paskal Siakam 18 poena, Kajl Lauri imao je poen manje uz osam asistencija. Na drugoj strani Janis Adetokumbo bio je najefikasniji sa 21 poenom.

U velikom finalu Toronto će igrati protiv aktuelnog šampiona Golden Stejt Voriorsa i imaće prednost domaćeg terena, što znači da će se prve dve utakmice igrati u Torontu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading