OKK Beograd nemoćan pred šampionom: Zvezda lako do 9. pobede!

Autor:

Sport

25.05.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su nastavili perfektan niz i u devetom kolu Košarkaške lige Srbije savladali OKK Beograd rezultatom 93:78.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Zvezde

Crveno-beli su od početka krenuli svim snagama u napad, već posle prve četvrtine su imali dvocifrenu prednost, iako su domaći dosta dobro odolevali. Košarkaši OKK Beograda su zaigrali bolje u drugom periodu, uspeli su da pariraju aktuelnom šampionu Srbije i regionalne lige.

U drugoj četvrtini smo gledali egal, dominirali su Musić i Dobrić, a videla se ogromna želja domaćih koji su propisno namučili crveno-bele. Međutim, izabranici Milana Tomića su sa velikih plus 14 otišli na veliki odmor.

U nastavku su crveno-beli nastavili da uvećavaju prednost koja je na kraju 3. četvrtine iznosila više od 20 poena.

Sve što su domaći uspeli da urade u poslednjoj četvrtini,  je serija od 9:0 kada se malo istopila prednost gostiju.

Do kraja su košarkaši Zvezde održavali prednost, koliko god se OKK Beograd trudio da priđe, svaki njihov nalet bio je odbranjen.

Najefikasniji među crveno-belima je bio Majkl Odžo sa 14 poena, dok su ga pratili Nenadić sa 13 i 8 asistencija, kao i Ognjen Dobrić sa 12 poena.

U redovima OKK Beograda, poenterski se istakao Đorđe Simeunović koji je dodao 24 poena, a jedini dvocifreni uz njega je bio Novak Musić sa 14 poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading