Obradović priznao: Ovo mi se nikada nije dogodilo!

Autor:

Sport

24.05.2019

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenerbahče je posle fajnal fora u Vitoriji u četvrtak počeo četvrtfinalnu seriju plej-ofa Turske. Tim Željka Obradovića je slavio protiv Turk Telekoma kod kuće, ali je u prvom poluvremenu imao minus 20.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Željko Obradović

Ekipa aktuelnog šampiona Turske i dalje ima velikih problema sa povredama pa pored Žofrija Lovernja i Luiđija Datomea u sastavu Fenerbahčea nije bilo ni Erika Grina i Jana Veselog. Fener je loše ušao u meč i gubio je u prvom poluvremenu, ali je u nastavku zaigrao znatno bolje.

- Posle Fajnal fora, plej-of je nešto na šta smo naviknuti. Potrebna je energija i koncentracija za ove teške mečeve. Pričali smo sa igračima kako bismo se pripremili, veoma nam je teško jer nikada nismo imali toliko povređenih. Turk Telekom ima dobar tim i znaju kako da igraju kao ekipa. Vodili su 20 razilke jer su bili raspoloženi u napadu, a mi nismo znali kako da igramo. Dozvoljavali smo im lake koševe. Na poluvremenu smo pričali o promeni stila igre. Vratili smo se iz minus 20 i dobili meč sa plus deset - rekao je Željko Obradović posle meča. 

- Igrači su se borili 40 minuta i čestitam im na tome. Moramo da mislimo kao jedan. Pet trojki koje smo dali u prvom poluvremenu nisu bile kako treba jer su igrači uzimali teške šuteve. Moramo da napravimo dobru poziciju za šut. Tako se dobijaju utakmice. Moramo da nađemo energiju i motivaciju i to nije lako. Ne znam kada će se vratiti Datome, to je pitanje za nekog drugog - dodao je Obradović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading