Ljudi, Jokić igra za Srbiju: Poverio tajnu, ali je previše važna da bi bila sačuvana!

Autor: maxbetsport.rs

Sport

23.05.2019

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je na nogama... Hoće li Nikola Jokić da igra za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini? To je pitanje od milion dolara, a svi se potajno nadamo da ćemo asa Denvera ponovo gledati u nacionalnom dresu. Međutim, došao je kraj spekulacijama, Srbija ide na Mundobasket u najjačem sastavu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šta me pitate, naravno da ću igrati: Nikola Jokić

Neizvesnosti više nema. Kako "Maxbetsport" ekskluzivno saznaje, Nikola Jokić biće na spisku "orlova" za SP!

Ovolikoj dilemi koja je vladala kumovao je i sam Jokić koji nije hteo javno da saopšti odluku. Međutim, tu odluku je saopštio drugovima iz mladosti, s kojim je delio školsku klupu.

Sve je više nego jasno rečeno na proslavi petogodišnjice mature. U etno restaranu Fijaker u Somboru, naš najbolji igrač je na direktno pitanje školskih drugara da li će da igra u Kini, dao potvrdan odgovor.

Ostaje još da Jokić i zvanično obelodani da će da igra za Srbiju. Nekima je već to rekao. Srbija ne sme da se zadovolji srebrom na predstojećoj svetskoj smotri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading