ĐORĐEVIĆ: Važna pobeda, rezervisti moraju bolje!

Autor:

Sport

01.09.2017

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević istakao je da je njegov tim ostvario veoma važnu pobedu protiv Letonije (92:82) na startu Evropskog prvenstva.

Zna da njegovi igrači mogu bolje: Aleksandar Đorđević

- Pobedili smo u važnom meču ozbiljan tim, homogen i sa puno iskustva, morali smo da "guramo" jako... Nisam zadovoljan kako smo počeli utakmicu, primili smo mnogo lakih poena, za razliku od drugog i tu je bio ključ. Ponosan sam, najbolji osećaj imam otkad sam selektor-  rekao je Đorđević posle utakmice.

Đorđević smatra da su njegovi igrači morali meč da završe ranije.

- Imali smo nekoliko puta više od osam poena prednosti. Očekujem mnogo više od rezervista, previše su grešili i moraju da daju više energije.

On je uputio i kritike Svetskoj košarkaškoj federaciji (FIBA) oko suđenja.

- Držali su nas do kasno sinoć i gledali video snimke o flopingu, zabrani pomeranja noge prilikom šuta, ali danas ništa od toga nisam video. Moji igrači ne glume i ne padaju, a upozorenje je dobio Mačvan kada je bio fauliran. To je jasna poruka i nisam srećan- zaključio je Đorđević.

Srpski košarkaši se sutra od 16 sati sastaju sa Rusijom u drugom kolu D grupe.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading