Rakočević doneo sjajne vesti o Nakiću!

Autor:

Sport

22.05.2019

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od glavnih tema koje su se "potegle" ovih dana jeste za koga će igrati talentovani košarkaš Real Madrida Mario Nakić. Nakon što je delovalo da je sve gotovo te da će mladi as odabrati Španiju umesto Srbije usledio je, čini se, veliki preokret.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Rakočević

Sjajni košarkaš koji je nakon osvajanja juniorske Evrolige sa Real Madridom proglašen za najkorisnijeg igrača elitnog takmičenja našao se na prekretnici. Mnogi su već počeli da ga sele u Hrvatsku i Srbiju, a činilo se da je najrealnije opcija da mladi as izabere španski nacionalni dres.

Ipak, desio se veliki preokret, o čemu svedoči i izjava proslavljenog košarkaša Igora Rakočevića koji je za "Blicsport" potvrdio da je Nakić najbliži dresu "orlova".

- Upravo sam razgovarao sa Mariom sat vremena i on je najbliži odluci da igra za Srbiju! Ovde je odrastao i vezan je za našu zemlju. Svakako do 21 godine nema pravo da igra ni za jednu selekciju, osim za Srbiju po FIBA pravilima. Mario ovoga leta neće igrati ni za jednu reprezentaciju, već će biti fokusiran na unapređenje svoje igre, jer ga čeka, nadamo se, debi za prvi tim Reala. Nešto slično poput Luke Dončića - rekao je Blicsport Igor Rakočević, potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije zadužen za mlađe selekcije i zaključio:

- Dogovorili smo se da ga nećemo pritiskati, ali naravno da bismo voleli da ga vidimo u dresu Srbije u skorijoj budućnosti - dodao je nekadašnji igrač Crvene zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading