Sale odneo prevagu: Najveći talenat evropske košarke na korak od dresa srpske reprezentacije!

Autor:

Sport

22.05.2019

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtalentovaniji košarkaš Evrope i član Real Madrida Mario Nakić najbliži je da izabere da nastupa za reprezentaciju Srbije, ispred Hrvatske i Španije.

RepublikaFoto: starsport
Aleksandar Đorđević

Selektor selekcije Hrvatske Veljko Mršić izjavio je da mu je Ivo Nakić, bivši reprezentativac Hrvatske i košarkaš beogradskog Partizana, preneo da je njegov sin, koji je rođen u Beogradu, blizu odluke da izabere dres Srbije.

- Priznao mi je da Mario još nije ništa odlučio, ali da je ipak bliže igranju za Srbiju. Tamo se rodio, tamo su mu porodica i prijatelji, za Hrvatsku ga vežu samo letovanja. U kontakt s njim stupili su selektor Srbije Ðorđević i predsednik KSS Danilović i nagovaraju ga da se odluči za Srbiju. Moramo se hitno naći s momkom i napraviti sve što možemo da ipak odabere Hrvatsku - rekao je Mršić za hrvatski portal "Indeks".

Mario Nakić istakao je da je odlučio za koju će reprezentaciju da igra, ali tu odluku, ipak,  još uvek neće objaviti.


- Ne mogu da odgovorim na to pitanje. Zabranili su mi iz Reala - rekao je Mario Nakić-

Nakić je protekle nedelje bio najzaslužniji što su juniori Reala iz Madrida osvojili Evroligu. On je u finalnom meču protiv Mege odigrao monstruoznu partiju u kojoj je zabeležio 33 poena i 10 skokova. Očekivano, proglašen je za najboljeg košarkaša najprestižnijeg evropskog juniorskog turnira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading