Besan i pored pobede: Tomić kaznio košarkaše Zvezde!

Autor:

Sport

19.05.2019

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde trebalo je da imaju slobodan dan nakon ubedljive pobede protiv Zlatibora, međutim trener Milan Tomić odlučio je da im zakaže nedeljni trening.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Zvezda je u subotu ubedljivo slavila protiv ekipe Zlatibora, ali je Tomić bio nezadovoljan pristupom i zbog toga je odlučio da im ne dozvoli nedeljni odmor.

- Igrači moraju da budu ozbiljni pošto je Zvezda ozbiljan klub. Moramo da radimo ono što smo zacrtali u svlačionici. Ako je predstava dobra imaćeš i navijače. Kao kada si u bioskopu ili pozorištu. Možda se i slažem da igrači nemaju motiv za ove mečeve, ali moraju da ga nađu. To im je posao. Ako sada radiš dobro onda će biti dobro i kada stigne polufinale i finale. Moraš da radiš od prvog do poslednjeg dana. Za svo vreme dok sam bio u Olimpijakosu nikada nisam nijedan dan bacio u đubre - rekao je Tomić.

Zvezda je trijumfovala protiv Zlatibora rezultatom 83:57 i došla do skora od 7:0 tri kola pre kraj grupne faze domaćeg šampionata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading