Mijailović vratio nadu navijačima: Bartomeu nije rekao...

Autor: hotsport.rs

Sport

18.05.2019

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Evrolige Đordi Bertomeu rekao je da ABA liga neće dobiti drugo mesto u Evroligi i time raspršio snove Partizanu i Budućnosti. Međutim, prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović se oglasio i vratio nadu navijačima crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Ipak, predsednik Partizana, Ostoja Mijailović je u izjavi za "Hotsport" prokomentarisao izjavu prvog čoveka Evrolige.

- Koliko sam razumeo izjavu Bartomeua, rekao je da neće dati drugo mesto ABA ligi, a ne specijalnu pozivnicu. Što ne mora da znači da ćemo mi dobiti vajld kard, svakako kao i za sve ćemo se boriti da dokažemo da Košarkaški klub Partizan zaslužuje specijalni poziv za Evroligu, rekao je Ostoja Mijailović za "HotSport".

Iako se Partizan nada da će na osnovu tradicije uspeti da se kroz specijalnu pozivnicu izbori za mesto u Evroligi sve je izvesnije da će region u najelitnijem košarkaškom takmičenju naredne sezone predstavljati samo Crvena zvezda, ipak, izjava Mijailovića ostavlja prostor za nadu crno-belima pre donošenja konačne odluke. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading