Vasa Micić u San Antoniju? Moguće je...

Autor: maxbetsport.rs

Sport

18.05.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski plejmejker Vasilije Micić igra nestvarnu sezonu! Sa Efesom je stigao na korak do evropskog trona, mnogi klubovi su zainteresovani za njegov angažman, a u trku se uključio i NBA velikan.

Da li ćemo gledati Micića naredne sezone u NBA?

Etore Mesina, član stručnog štaba San Antonija otkrio je za "Maxbetsport" kako bi Greg Popovič voleo da vidi talentovanog Srbina u svojim redovima.

Mnogi su tipovali na pobedu Fenerbahčea, ali iskusnog stručnjaka nije mogao da iznenadi ovakav ishod u Vitoriji i prolazak Efesa u finale Evrolige.

- Ni slučajno. Efes je cele sezone pokazao visok kvalitet, a CSKA je demonstrirao upornost, volju, veru u sebe i kad je gubio sa 14 razlike…Na F4 nikad nema iznenađenja- rekao je Mesina.

Evo kako stručnjak komentariše Vasinu bravuru iz polufinala.

-Sjajna partija, sjajna sezona. Igrač za NBA. Ako se ja pitam, rado bih ga video u San Antoniju!- rekao je stručnjak.

A šta kaže Greg Popović?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Greg Popovič

- Saglasan je, pričali smo više puta o Miciću. Odlično bi se uklopio u naš tim. To kako je odigrao sa Larkinom treba pokazivati na trenerskim klinikama. Tako se vodi i organizuje napad, otvara polje, upošljavaju saigrači ili daju poeni. Samo, to što se nama sviđa ne znači i da će doći. Ne znam ko ima pravo na njega u NBA, nismo kontaktirali ni njegovog agenta, ne znam njegov status, nismo uradili (još) ništa, ovo što ti pričam je moj lični stav- rekao je Itlijan.

Ko je favorit u finalu?

-Rekoh da na F4 nema iznenađenja, CSKA ima više iskustva, ali Efes nije bez šansi- zaključio je Mesina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading