Tomić poziva navijače na Zlatibor!

Autor:

Sport

17.05.2019

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić pred utakmicu sedmog kola Superlige Srbije protiv Zlatibora rekao je da očekuje veliku podršku na tribinama, iako se igra u Železniku.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

- Očekujem još jedan dobar meč našeg tima. Igramo na terenu u Železniku zbog zauzetosti hale „Aleksandar Nikolić", ali očekujem dobru podršku sa tribina, kao i dobru igru na terenu. Ponavljam se, ali je pred svaki meč zahtev u svlačionici isti, maksimalna motivisanost, pridržavanje dogovora koje napravimo u pripremi utakmice, i naravno na prvom mestu čvrsta odbrana iz koje stižu lakši poeni. Kompletiramo se, svi igrači su u treningu i polako hvatamo ritam za ono što sledi, a to je završnica nacionalnog prvenstva - rekao je Tomić.

Meč Crvena zvezda mts – Zlatibor igra se u subotu od 17 časova, a ulaz u dvoranu „FMP Arena" biće slobodan. Besplatne karte deliće se od 15 časova na blagajni dvorane u Železniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading