AS EFESA MICIĆ ZA SRPSKI TELEGRAF: POMOZI, BOŽE, DA SRUŠIM FENER!

Autor: Ilija Momčilović

Sport

17.05.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrojavanje je završeno, večeras (18.00 Sport klub 1) u Vitoriji okršajem Efesa i Fenerbahčea počinje fajnal-for Evrolige. S jedne strane Vasilije Micić (25), a naspram njega čak trojica Srba: Željko Obradović, Nikola Kalinić i Marko Gudurić.

Vasa Micić

Prošle godine upravo je Fener bio koban po Micića, kada je u Beogradu eliminisao Žalgiris, pa Vasa u razgovoru za Srpski telegraf poručuje da je kucnuo čas da se naplate dugovi, te da njegov Efes ima kvalitet da se popne na košarkaški presto.

ŽELJKO MUTI

- Mnogo mi je drago što ću ponovo igrati protiv mojih saigrača iz reprezentacije Kaline i Gudure. Prošle godine su oni zasluženo pobedili, daće bog da sada ja slavim. Daću sve od sebe da moj Efes pobedi, znam da će Željko spremiti neke nove zamisli, na koje moramo da odgovorimo najbolje moguće i da spremimo svoju taktiku. Fenerbahče je ove sezone sa 28 pobeda postavio rekord Evrolige, uigranost je njihov najjači adut, čak i kada su desetkovani povredama - poručio je Vasa u razgovoru za naš list.

ZREO ZA NBA

A da je Micić, koji ove sezone prosečno u Evroligi postiže 12,1 poen uz 5,7 asistencija, neko na koga će Fener obratiti posebnu pažnju, potvrđuju i reči Kostasa Slukasa, organizatora igre Željkove kaznene ekspedicije.

- Vasa i Larkin su lideri Efesa i igraju na vrhunskom nivou. Micić definitivno ima talenat, karakteristike i sposobnost da zaigra u NBA ligi. Naši dueli biće možda i ključni za ishod polufinala - rekao je Slukas, prema čijem mišljenju Srbin zaslužuje mesto u idealnoj petorci Evrolige.

U drugom meču fajnal-fora od 21 čas sastaju se CSKA iz Moskve i madridski Real, koji brani krunu.

FAJNAL-FOR EVROLIGE

Efes - Fenerbahče 18.00

CSKA - Real 21.00

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading