Ataman obećao igračima sjajnu nagradu ukoliko osvoje Evroligu!

Autor:

Sport

16.05.2019

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman izjavio je učio polufinalnog duela sa Fenerbahčeom na Fajnal foru Evrolige da njegov tim očekuje okršaj protiv ekipe koju vodi najbolji trener u istoriji takmičenja.

Vodiće bitku i na F4.... Ergin Ataman i Željko Obradović

Efes je ligaški deo takmičenja završio na četvrtoj poziciji, posle čega je u plej-ofu savladao Barselonu sa 3-2 u seriji.

Fener, koji sa klupe predvodi najtrofejniji evropski trener Željko Obradović, bio je prvi na tabeli, pa je u četvrtfinalu bio bolji od Žalgirisa sa 3-1.

- Bila je zabavna celokupna sezona, napredovali smo iz meča u meč i sad smo na Fajnal Foru. Uzbuđeni smo zbog toga. Imamo mnogo samopouzdanja, vreme je za novi korak, ali pre toga je potrebno pobediti najbolju ekipu takmičenja i najboljeg trenera u istoriji. Daćemo sve od sebe - poručio je Ataman.

Turskom treneru ovo je prvi F4 elitnog takmičenja.

- Veoma sam ponosan zbog toga. Srećan sam što mogu da predstavljam svoj klub i svoju zemlju. Turska ima dva predstavnika na završnom turniru i to je veoma značajno za celu državu i košarku u njoj.

Na pitanje novinara kakvi su mu planovi u slučaju da Efes osvoji titulu, 53-godišnji stručnjak je odgovorio:

- Odvešću igrače na Ibicu, tamo ćemo slaviti, a onda ćemo se vratiti u Tursku i igrati plej-of - otkio je Ataman.

Duel između Efesa i Fenerbahče na programu je u petak od 18 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading