Radonjić potpisao!

Autor: Tanjug

Sport

14.05.2019

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić produžio je ugovor sa Bajernom do leta 2020. godine, objavio je minhenski klub.

RepublikaFoto: Starsport
Radonjić ostaje u Minhenu

Crnogorski stručnjak preuzeo je Bajern u aprilu prošle godine umesto Aleksandra Ðorđevića i vodio ga do osvajanja titule šampiona Nemačke i plasmana u Evroligu, koju je ove sezone završio na 11. mestu i dugo se borio za plej-of.

- Kontinuitet je veoma važan u košarci, posebno za još mladu organizaciju kakva je Bajern, tako da sam dodatno uzbuđen zbog poverenja da mogu da nastavim put. Osećam se dobro u Minhenu i u ovom velikom klubu koji želim još da napreduje- rekao je Radonjić.

Radonjić je najtrofejniji trener u istoriji Crvene zvezde jer je u periodu od 2013. do 2017. godine osvojio po tri titule ABA lige, prvaka Srbije i Kupa Radivoja Koraća, ali i stigao do četvrtfinala Evrolige.


Ranije je vodio podgoričku Budućnost i bio selektor selekcije Crne Gore.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading