Evo ko se nada da Jokić neće igrati za Srbiju u Kini!

Autor: B92.net, Republika

Sport

13.05.2019

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huanćo Ernangomez, košarkaš Denver Nagetsa, našalio se sa novinarima u Koloradu, posle razočaravajućeg poraza u odlučujućoj utakmici polufinala Zapada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Španski košarkaš trebalo bi da igra za Španiju na Svetskom prvenstvu u Kini, koje je na programu od 31. avgusta do 15. septembra.

Srbija i Španija ne nalaze se u istoj grupi, ali će moći da se sastanu u drugoj fazi Mundobasketa. Zbog toga je Ernangomez izjavio da se nada da Jokić neće igrati za Srbiju, kako bi njima bio olakšan put ka finalu.

- Huanćo Ernangomez planira da igra za nacionalni tim Španije ovog leta. Rekao je da je uzbuđen što će možda igrati sa bratom i svojim idolima. Ernangomes se takođe našalio i rekao kako se nada da Jokić neće igrati za Srbiju, što bi dodatno olakšalo put Španiji - napisao je na Tviteru novinar BSN Denvera Herison Vind.

Medijima u Koloradu obratio se i Nikola Jokić, koji je rekao da ne zna da li će igrati za nacionalni tim Srbije. Opširnije pročitajte OVDE.

Izabranici Aleksandra Đorđevića nalaze se u grupi D sa reprezentacijama Italije, Filipina i Angole. Kada je reč o Španiji, oni će u prvoj fazi igrati protiv Irana, Tunisa i Portoriko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading