Nikad niko kao Lenard - Srušio Bobija i Filadelfiju uz zvuk sirene za finale Istoka!

Autor:

Sport

13.05.2019

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Toronto Reptorsa pobedili su Filadelfija 76erse 92:90 i sa 4-3 u seriji plasirali se u finale Istoka u nestvarnoj završnici koju je kreirao Kavaj Lenard.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lenard je Torontov junak!

Junak Repotorsa bio je Kavaj Lenard koji je pogodio uz zvuk sirene, a lopta prošla kroz obruč nakon što je nekoliko puta odskočila.

To je prvi koš za pobedu uz zvuk sirene u sedmom meču plej-ofa u NBA istoriji.

Lenard je  sam nosio Sikserse u sedmoj utakmici sa 41 poenom (16/39 iz igre, 2/9 trojke) uz 8 skokova te po 3 asistencije i ukradene lopte.

Najbolje ga je pratio Serž Ibaka sa 17 poena i 8 skokova, Paskal Sijakam je imao po 11 poena i uhvaćenih lopti, a Kajl Lauri 10 poena (4/13) uz po 6 skokova i asistencija.

Sikserse je predvodio Džoel Embid sa 21 poenom i 11 skokova, 17 je postigao Džej Džej Redik, 16 je ubacio Batler, dok je Tobajas Heris dodao 15 uz 10 skokova.

Dvocifren učinak je imao i Ben Simons sa 13 poena, 8 skokova i 5 asistencija, dok srpski reprezentativac Boban Marjanović na ovom meču nije ulazio u igru.

Reptorsi će u finalu Zapada igrati sa Milvoki Baksima koji su odmarali nekoliko dana nakon što su rutinski dobili seriju sa Boston Seltiksima 4-1.

Pogledajte nestvarnu trojku Lenarda uz zvuk sirene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading