Pešićeva Barsa ostvarila važnu pobedu protiv Andore!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

12.05.2019

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju se u španskoj Endesa ligi igralo pet mečeva – slavili su Barselona, Gran Kanarija, Valensija, Fuenlabrada i Huventud.

RepublikaFoto: Starsport
Svetislav Pešić, trener Barselone

Barselona je u gostima bila bolja od Andore 82:79, a najbolji u katalonskom timu bili su Tomas Ertel sa 19 poena i 5 skokova, kao i Adam Hanga i Pjer Oriola, koji su ubacili po 12 za ekipu Svetislava Pešića.

U poraženom timu Musa Dijanje ubacio je 16, a Mikele Vitali imao je 13.

Gran Kanarija je u gostima bila bolja od Breogana 92:77 a Di-Džej Stroberi postigao je 20 poena za pobednika, dok je Džejkob Vajli imao 17. Srpski bek Nikola Radičević nije uspeo da postigne nijedan poen za 4 minuta na parketu.

U poraženoj ekipi Vladimir Gerun postigao je 25 poena, a srpski košarkaš Tadija Dragićević imao je 5 poena (2/3 iz igre) i 2 skoka. Nekadašnji plejmejker beogradskih večitih Aleksandar Cvetković imao je 2 poena. Emir Sulejmanović imao je 12 poena i 8 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading