TRINKIJERI: Nije bilo lako, strpljenje se isplatilo

Autor:

Sport

10.05.2019

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri ocenio je posle današnje pobede njegove ekipe nad Novim Pazarom da su crno-beli pre svega zbog strpljenja došli do trijumfa.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Čestitam Oliveru (Popoviću) i njegovoj ekipi na hrabroj, tvrdoj i poštenoj igri. Tako sam i mislio da će biti. Pogađali su teške šuteve, ali mi smo bili strpljivi i u trenucima dok smo se mučili u napadu. Nije bilo lako - rekao je Trinkijeri novinarima posle utakmice.

Partizan je danas u gostima pobedio Novi Pazar s 81:66 u četvrtom kolu Grupe B Superlige Srbije.

- Koštao nas je pad koncentracije u drugoj četvritini. Oni su držali jaku odbranu na šta mi nismo mogli da odgovorimo. Kažnjavali su svaku našu grešku i u odbrani u napadu. Imali smo dobar pristup i dali smo maksimum - rekao je Oliver Popović.

Partizan je današnjim trijumfom zadržao maksimalan učinak u Superligi Srbije, pa je tako prvi u Grupi B, dok je Novi Pazar poslednji sa jednom pobedom iz četiri utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading