Barsa i Pešić? Samo ako Kari želi....

Autor:

Sport

09.05.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona želi da zadrži srpskog trenera, Svetislava Pešića i sledeće sezone na klupi. Iskusni stručnjak došao je posle loših rezultata u toku prošle sezone i oporavio je ekipu, a ove sezone je ispao tek u majstorici četvrtfinala Evrolige od Efesa.

Svetislav Pešić

Kako se navodi, ipak još nije jasno želi li 69-godišnji stručnjak da nastavi da radi kao trener ili bi možda voleo da bude na nekoj manje zahtevnoj poziciji u klubu. Pešić je sa Barselonom 2003. godine postao prvak Evrope. 

Takođe, na stolu je i ponuda za produženje saradnje za krilnog centra Viktora Klavera, na dve ili tri godine, a ugovor na leto ističe još četvorici košarkaša, očekuje se da odu Kris Singlton i Kevin Serafan, Tomas Ertel ostaće ukoliko Katalonci ne uspeju da dovedu još boljeg pleja na leto, a status Jake Blažiča zavisiće od načina na koji sastav bude kompletiran.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading