DARKO MILIČIĆ OTVORIO DUŠU: Sa Mokom bih svaki dan u kafanu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesuđeni NBA as Darko Miličić (32) prisetio se neslavnih dana u reprezentaciji i otkrio da se kaje zbog ponašanja prema legendarnom Željku Obradoviću, kao i da je Moka Slavnić čovek za kog bi stavio ruku u vatru.

RepublikaFoto: Printskrin
Srbenda: Centar pivom poji tetovažu četničkog vojvode

Miličić verovatno više ne može da iznenadi, ali njegova ispovest o prošlosti u nacionalnom timu zaintrigirala je mnoge.

- Željko je Željko, on je legenda kao trener. Meni ne smeta njegova strogoća. Ja sam tada dozirao treninge, kao klinac sam mislio: "Ma znaš, ja sam bogom dan, šta vi meni..." Uzvraćao sam drsko i bezobrazno na strogoću, što nije bilo u redu s moje strane. Ipak, čast je igrati za Željka, ulaziš u reprezentaciju i odmah te on trenira - počeo je ispovest za RTS Miličić.

RepublikaFoto: Starsport

O Zoranu Moki Slavniću takođe ima samo reči hvale iako ga, kako kaže, nije razumeo.

- On je kao čovek legenda, s njim bih mogao da idem u kafanu, da se družim, da se pobijem zbog njega svakog momenta... Ali što se tiče posla selektora, ne znam da li je bio spreman. Nisam razumeo neke njegove načine vođenja treninga. Možda sam ga i ja razočarao - nastavio je Miličić.


Za celokupan period koji je proveo u reprezentaciji ima samo dve reči - teška vremena.

- Bilo je teško i sa Željkom i sa Mokom, bile su teške godine, okreneš se oko sebe i tačno vidiš kod momaka u očima da ne vide rešenje. Onda ti bude baš krivo. Ipak, i jednog i drugog selektora izuzetno poštujem - zaključio je Miličić.

RepublikaFoto: Starsport

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading