Obradović nakon poraza: Nisam siguran da li će Kalinić i Veseli biti spremni za F4 Evrolige!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

04.05.2019

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović otkrio je da neće moći da računa na Žogrija Lovernja i Luiđija Datomea tokom finalnog turnira Evrolige. Neizvesni su i Nikola Kalinić i Jan Veseli.

RepublikaFoto: Ap photo

Košarkaši turskog prvaka Fenerbahčea napravili su veliki kiks u turskom šampionatu porazom na domaćem terenu od Banvita 78:70

- Ovo je težak period za nas. Pokušavamo da se pripremimo na najbolji mogući način i da iskoristimo maksimalno igrače koji su nam na raspolaganju. Nedostaju nam četiri igrača... Bio je ovo jedan od najgorih dana - kazao je Obradović.

- Žao mi je. Igrali smo važan meč. Na tribinama je bilo 2.000 ljudi. Mislim da smo zaslužili više. Ponosan sam na svoje igrače, nevezano za ovo što se desilo u ovom meču.

Na pitanje hoće li pomenuti povređeni igrači uspeti da se oporave do finalnog turnira Evrolige, srpski stručnjak je odgovorio:

- Ne znam još kakva je situacija sa četvoricom igrača. Žofri Lovernj sigurno neće biti spreman za finalni turnir, Luiđi Datome je u takvoj situaciji. Neizvesno je kakva je situacija sa Nikolom Kalinićem i Janom Veselim."

Fener očekuju još dva meča u ligaškom delu turskog prvenstva, a onda F4 elitnog evropskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading