Sale je mnogo srećan!

Autor:

Sport

04.05.2019

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević i trener Virtusa iz Bolonje, bio je veoma zadovoljan posle plasmana njegove ekipe u finale Fajnal fora FIBA Lige šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Sale napravio ogroman uspeh da Virtusom

- Došao sam na Fajnal for sa stavom da moramo da imamo osmeh. Moramo da uživo, da imamo entuzijazam osobe koja zaista želi da ostvari nešto. Ovo takmičenje je veoma teško, učesvuje 40 timova, i na kraju biti na Fajnal foru je nešto što nam zaista znači. Moramo da se osećamo posebno. Zajedno sa osmehom i uživanje mislim da dobre stvari mogu da se dese- rekao je Đorđević posle pobede Virtusa.

Košarkaši Virtusa iz Bolonje savladali su Bamberge sa 67:50 i u velikom finalu igraće protiv Tenerifa, koji su pobedili domaćina Antverpen.

- Uživam svaki dan radeći sa ovom grupom momaka i zahvalan sam im na tome, zato što su veoma dobra grupa momaka- rekao je Đorđević.

Finale Fajnal fora FIBA Lige šampiona na programu je u nedelju od 18 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading