Jokić se ponovo upisao u istoriju NBA, Maloun morao da mu se izvinjava!

Autor:

Sport

04.05.2019

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, rekao je da se izvinio srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, zbog toga što je odigrao rekordnih 65 minuta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić se upisao u istoriju NBA!

Denver Nagetsi bili su veoma blizu brejka u Portlandu i toga da povedu 2:1 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA plej-ofa, ali su nakon četiri produžetka poraženi. Srpski centar Nikola Jokić na parketu je bio 65 minuta čime se upisao u istoriju NBA.

Niko nije odigrao više mečeva od Jokića u plej-ofu od 1953. godine, a jedina trojica koja su na parketu bila više od 65 minuta u istoriji doigravanja u NBA bili su Red Roka, Pol Simor i legendarni plejmejker Boston Seltiksa Bob Kuzi.

- Odigrao je 64 minuta i 58 sekundi. To je ozbiljan broj. Izvinio sam mu se u svlačionici zbog toga- rekao je Meloun na konferenciji za medije.

Jokić je meč, u kojem je njegov tim poražen 140:137, završio sa 33 poena, 18 skokova, 14 asistencija i čak 8 izgubljenih lopti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading