Već se tad znalo da će biti zver: Internet bruji o Dončićevom snimku od pre 15 godina, "zvezdašima" će se posebno svideti!

Autor:

Sport

03.05.2019

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Dončić je odigrao izvanrednu ruki sezonu NBA lige u dresu Dalas Meveriksa. On je ujedno i glavni favorit za osvajanje nagrade za najboljeg "novajliju" godine. Ako ste se ikada pitali kako je sve počelo u karijeri mladog Slovenca, dobili ste odgovor

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Dončić

Internetom kruži snimak na kome se nalaze Luka Dončić i njegov otac. Na njemu se može videti da je sjajni košarkaš još od malena bio predodređen za velike stvari. Mali Dončić je već tada zakucavao loptu na košu u svojoj sobi koju ukrašava i poster Crvene zvezde. Poznato je da je Dončić veliki navijač crveno-belih još iz najmlađih dana.

Dončiću ni tada nisu smetale kamere, a ovog puta se ticalo intervjua sa njegovim ocem Sašom koji je u to vreme igrao košarku u Sloveniji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading