Micić srušio Barsu za F4, Pešić ostao "kratkih rukava"!

Autor:

Sport

01.05.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su Barselonu rezultatom 80:71 i ukupnim rezultatom 3:2 u seriji obezbedili plasman na fajnal-for u Vitoriji.

Vasilije Micić

Istanbulski sastav ostvario je dva trijumfa na domaćem terenu, ali je Barsa posle dve pobede kod kuće vratila seriju na Bosfor i dovela je do vrhunca drame.

Domaće su do trijumfa vodili Šejn Larkin i Adrijen Moermansa po 18 poena, a ogroman doprinos dao je naš Vasilije Micić koji je zabeležio dabl-dabl učinak 10 poena, 10 asistencija, i dva skoka.

U poraženom timu po 12 poena postigli su Kris Singlton i Toma Ertel, a dvocifren poenterski učinak ostvario je još Ante Tomić 10 poena.


Anadolu Efes je tako treći put u svojoj istoriji izborio plasman na fajnal-for Evrolige, a prvi put će igrati na završnom turniru posle gotovo dve decenije.

U polufinalu fajnal-fora u Vitoriji sastaće se Fenerbahče - Efes i CSKA - Real Madrid. Polufinala su na programu 17. maja, a finale i utakmica za treće mesto dva dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading