Jokić pričao o umoru, masnicama, bolu, dosadanom treneru

Autor:

Sport

28.04.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Denvera Nikola Jokić kaže da je odbrana bila ključni faktor u pobedi nad San Antonio Sparsima 90:86 u sedmoj utakmici prve runde plej-ofa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

- Svaki put kada bismo igrali dobru odbranu, pobedili bismo. Kada uložimo trud na toj strani, dobijamo. Prošle sezone trener je bio "dosadan "u vezi s tim kako igramo odbranu, navaljivao je da budemo bolji - prošle godine smo bili poslednji u odbrani linije za tri poena, sada smo prvi, a to nešto govori - rekao je srpski košarkaš.

Srž tima Jokić-Marej-Heris tu je već nekoliko godina, a sada su napokon u plej-ofu i prošli su prvu rundu.

- Nismo samo mi u pitanju, svaki deo našeg tima važan je za nas. Došao je Pol Milsap, Vil Barton je tu sa nama sve vreme, Montej (Moris) igra veoma dobro, Tori Kreg, Bizli, Plamli… Bukvalno je ceo tim zaslužan za sve ovo.

U sedam utakmice plej-ofa Jokić je imao prosečno 23,1 poen, 12,1 skok i 9,1 asistenciju. 


- I mi smo pobedili - dopunio je Jokić novinara pre nego što je nastavio,

- Mislim da je tim očekivao od mene da učinim nešto, samo sam pokušavao da igram najbolje moguće. Da li je to nešto za šta živim? Ne, to je samo dobra statistika.

- Nisam samo ja umoran. Umor i bol, modrice, sve je to deo posla i kroz zo mora da se bori i da se igra. Pogotovo je to slučaj u ovako važnim mečevima, sedmi meč – moraš da uradiš ono što moraš - zaključio je Jokić.


U drugoj rundi plej-ofa Nagetsi će se sastati sa Portland Trejlblejzersima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading