Evroliga opomenula Pešića - Ataman kažnjen sa 7.000 evra!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

27.04.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone Svetislav Pešić i prvi stručnjak Anadolu Efesa Ergin Ataman našli su se na liti kažnjenih posle meča Evrolige u kojem su, kako je politički korektno navedeno, „iskazali manjak poštovanja prema arbitrima.“

Svetislav Pešić, trener Barselone

Incidenti su se dogodili na četvrtom meču četvrtfinalne serije Evrolige u Kataloniji, u kojem je slavio domaći tim rezultatom 82:72.

- Gospodin Ergin Ataman biće sankcionisan novčano sa 7.000 evra zbog toga što nije na sportski način komunicirao sa sudijama, a gospodin Svetislav Pešić će zbog istog prekršaja biti upozoren - navodi se u zvaničnom saopštenju Evrolige

Peti i odlučujući meč serije na programu je u sredu prvog maja sa početkom od 19 časova. Pobednik duela i samim tim četvrtfinalne serije sastaće se na Fajnal-foru u Vitoriji sa ekipom aktuelnog vicešampiona Fenerbahčea, koja je u svojoj seriji bila bolja od litvanskog Žalgirisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading