Šok izjava direktora Budućnosti: Trinkijeri odlazi iz Partizana - Odmah se oglasio Mijailović!

Autor: Vijesti/Hotsport

Sport

26.04.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor podgoričke Budućnosti Gavrilo Pajović je izjavio da je čuo da će Andrea Trinkijeri napustiti Partizan. Ekspresno je stigao odgovor iz crno-belog tabora, i to od predsednika Ostoje Mijailovića.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ostoja Mijailović i Andrea Trinkijeri

On je, gostujući u emisiji Načisto, u produkciji Vijesti, govorio o atmosferi koja se stvorila u finalu plej-ofa regionalnog takmičenja.

- Strašno mi je žao i strašno se loše osećam kad dva kluba iz Podgorice i Beograda igraju na ovakvim terenima i atmosferama. Moramo da učinimo sve da se takve stvari ne dešavaju, košarke na ovim prostorima nema bez ABA lige- rekao je Pajović.

On je naveo i da je Jasmin Repeša zbog atmosfere napustio klupu Budućnosti.

- Čuo sam da ima najava da Trinkijeri napušta Partizan zbog ovakvih stvari. To treba sprečiti, ako treneri koji su u ozbiljnim ligama osvajali trofeje napuštaju ovakvu ABA ligu, onda nema košarke- istakao je Pajović.

RepublikaFoto: Starsport

Međutim, odmah se oglasio predsednik Partizana Ostoja Mijailović koji je demantovao reči Pejovića uz opasku da je istina jedino bitna.

- Svako ima pravo da komentariše šta želi, važno je šta je istina – a šta ne. Andrea Trinkijeri ima ugovor sa Partizanom još dve godine- izjavio je za HotSport predsednik Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading