Crnogorski ministar se izvinjava - ČOVIĆ: Zakon mora da važi i za vašeg sina

Autor:

Sport

24.04.2019

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stišavaju se strasti posle više nego burnog finala ABA lige. Crvena zvezda je uspela da vrati Evroligu u Srbiju, a još uvek se priča o dešavanjima van terena, posebno u trećoj i četvrtoj utakmici koje su igrane u Podgorici.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

Sin ministra unutrašnjih poslova Crne Gore Melvudina Nuhodžića, Amar, je pre prvog meča u Morači na najsramniji i najprizemniji način vređao košarkaše Crvene zvezde, a sve to je začinio i pljuvanjem. Na njegovo skandalozno i uličarsko ponašanje nije reagovao niko od nadležnih, pa je on mirno nastavio da prati utakmicu do samog kraja, a danas je ulsedilo izvinjenje njegovog oca, koje u celosti možete pročitati OVDE.

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović je prihvatio izvinjenje ali je i poručio:

- Ovo izvinjenje je u redu. Sve razumemo, i saglasni smo sa tim da sport treba da zbližava ljude. Međutim, te priče su jedno, a dela nešto sasvim drugo. Smatramo da zakon u jednoj ozbiljnoj zemlji, mora da važi za sve, i da se u skladu sa zakonom postupa. Nadamo se da će tako biti i u ovom slučaju, bez obzira što je u pitanju sin ministra policije, i bez obzira što je bilo još dece državnih funkcionera - odgovor je Nebojša Čović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading