Budućnost se oglasila posle ostavke trenera: Repeša je otišao sa ovim rečima!

Autor:

Sport

23.04.2019

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Budućnosti, Jasmin Repeša napustio je klub dan nakon neuspeha u finalu ABA lige, završenog porazom njegovog tima u beogradskoj "majstorici". Informacija o njegovom odlasku ozvaničena je i na sajtu Budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Jasmin Repeša podneo ostavku!

-Obaveštavamo navijače našeg kluba, ali i celokupnu javnost, da je trener Jasmin Repeša podneo ostavku na čelu šefa stručnog štaba našeg kluba koju je Upravni odbor kluba prihvatio. Tokom prethodna četiri meseca, trerner Repeša je vodio klub u regularnom delu Evrolige kao i do finala regionalnog takmičenja. Budućnost VOLI se ovim putem zahvaljuje dosadašnjem treneru na saradnji, predanom i profesionalnom odnosu prema klupskim obavezama i želimo mu uspešan nastavak trenerske karijere. Gospodin Repeša je naglasio da je ogorčen na sva dešavanja u finalnoj seriji i da ne vidi smisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi- navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.

Repeša u ponedeljak nije hteo da izađe pred novinare u "Pioniru" nakon pete utakmice finalne serije, u kojoj je njegov tim izgubio ubedljivom razlikom, tako je bilo i nagovešteno da će se rastanak dogoditi - nepuna 24 časa posle utakmice.

Podsetimo da je nekadašnji reprezentativac Hrvatske posle uvodnih utakmica u "Pioniru" bio ogorčen zbog atmosfere i tada je rekao da je doživeo "linč" kakav ne pamti u trenerskoj karijeri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading