Partizan na nogama: Povratak reprezentativca u crno-beli tabor?

Autor:

Sport

23.04.2019

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Milenko Tepić koji trenutno nastupa za PAOK, zagolicao je maštu "grobara". Ljubimac crno-belih je govorio o potencijalnom povratku u Partizan, stanju u nekadašnjem klubu, ali i o reprezentaciji.

RepublikaFoto: Starsport
Milenko Tepić

- S Partizanom je bilo kontakata tokom leta, ali u tom trenutku nismo uspeli da postignemo dogovor. Jako mi je drago što Partizan pokazuje da je stao na noge, što je opet jedan od najjačih timova u regionu i nadam se da će to brzo krunisati i povratkom u Evroligu. To je klub u kojem sam doživeo neke od najlepših košarkaških momenata, tim za koji odmalena navijam, tako da bi mi bilo drago da odigram barem još jednu sezonu u Partizanu - rekao je Tepić u razgovoru za "Nezavisne".

Trenutno igrač grčkog tima PAOK igrao je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo za reprezentaciju Srbije, za koju je na poslednjem velikom takmičenju igrao 2011. na Evropskom prvenstvu.

- Drago mi je što smo uspeli da se plasiramo na Svetsko prvenstvo i pored jako čudnog sistema takmičenja. Srbija tamo i pripada. Nadam se da ćemo sakupiti najjači sastav i u tom slučaju mislim da s pravom možemo da se nadamo medalji- rekao je Tepić.

Milenko Tepić je u dva navrata igrao za Partizan u periodu 2006 - 2009. i 2013 - 2015. Pre crno-beih igrao je za Vojvodinu, između dva mandata u Humskoj za Panatinaikos, Kahasol i Ritas, a od drugog odlaska iz Partizana u PAOK, Orlandinu, Brindiziju i ponovo u PAOK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading