Šok dojava Rusa pred utakmicu u Beogradu: Sudije dobile mito!

Autor:

Sport

22.04.2019

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trese se ABA liga! Večeras pada odluka ko je šampion regionalne lige i ko će naredne sezone igrati u Evroligi. Međutim, sport i fer-plej neće pobediti u "Pioniru" ukoliko se obistine naše dojave. "Srpski telegraf" je dobio eskluzivne informacije da ukoliko sudije odrade svoj posao i poguraju Budućnost do trijumfa dobijaju astronomsku nagradu.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda vs. Budućnost

Upozorenje nam stiže od bratskih, ruskih medija koji iz pouzdanih izvora saznaju kako je i prošle godine u finalnoj seriji bilo skandaloznih i nečasnih radnji čiji je epilog učešće podgoričkog kluba, tj. tima Dragana Bokana u eliti.

U prvoj utakmici prošlogodišnje finalne serije koja se igrala u Beogradu, sudije Tomislav Hordov i Sreten Radović su sa 15 hiljada evra isplaćeni na ruke od Dragana Bokana.

Isti scenario se sprema i ove godine, ukoliko Hordov ponovo odradi "dobar" posao dobiće 20 hiljada evra, plus čast i plus isplata čelnika ABA lige, IztokaRemsa. 

Od Rusa nam stiže i ohrabruhjuća poruka: Zvezdaši svim snagama večeras protiv korupcije i kriminala!

Da ABA liga ne bude liga Dragana Bokana!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading