Derouzen GAĐAO sudiju loptom - zaradio momentalno isključenje protiv Jokićevog Denvera!

Autor:

Sport

22.04.2019

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš San Antonio Sparsa Demar Derouzen isključen je u utakmici protiv Denvera nakon što je loptom gađao sudiju nakon jedne odluke koja mu se nije svidela.

RepublikaFoto: Ap photo
Trenutak kada je Derouzen isključen.

Denver Nagetsi sjajno su odigrali drugo poluvreme protiv Sparsa u četvrtoj utakmici prve runde plej-ofa Zapadne konferencije i na taj način stigli do pobede i izjednačenja u seriji - 2:2. 

Međutim, detalj koji je obeležio utakmicu dogodio se pet minuta pre kraja, kada je jedan od nosila igre ekipe Grega Popoviča zaradio isključenje. Derouzen je srušio Gerija Herisa prilikom jednog prodora i sudija mu je zbog toga svirao faul u napadu. 

Zvezdi Sparsa se to nikako nije svidelo, pa je bacio loptu u pravcu sudije, nakon čega su mu arbitri momentalno pokazali put ka svlačionici. Očigledno je bilo besa i zbog rezultata, pošto je San Antonio na svom parketu u tom trenutku gubio 18 razlike i bilo je jasno da će Denver upisati trijumf. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading