Čović progovorio o "golgoti" koju su prošli u Podgorici: Predsednik Zvezde pobrojao napadače iz "Morače"- Hteli su da me linčiju!

Autor:

Sport

21.04.2019

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović detaljno je objasnio kroz kakav je pakao prošao njegov tim u prethodnim danima u Podgorici u dve utakmice i imenovao organizatore i napadače.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

Kako je objasnio gostujući u na TV "Prva", za njega je pod dirigentskom palicom predsednika Budućnosti Dragana Bokana planirana kanonada linča, a i identifikovao je pojedince koji su bili u prvom borbenim redovima.

- Delimično sam posmatrao meč iz hotela, delimično iz hale. Meni je za treću utakmicu spremljena kanonada linča i to ne pljuvanjem nego tiplovima, šrafovima, tačno definisana ekipa, tačno je bilo razrađeno da kada izađem iz tunela ko i kako da me napadne i ubode i ako stignem do kluba koje sve šrafove bi trebalo da dobijem u glavu. To je uradio organizovano Dragan Bokan. Sve ovo nema nikakve veze navijačkom grupom "varvari". Oni su bili u hali, istakli su transparent, time su probali da ih ucene - rekao je Čović za "Prva", pa nastavio detaljno o Bokanu.

RepublikaFoto: Tanjug/DRAGAN KUJUNDŽIĆ
Dragan Bokan

- Transparenti oko moje supruge, mog sina, mene su finansirani od strane Dragana Bokana koji je to napravio. Repeša je zamenio teze u Beogradu, kada je izgubio sa 38 razlike i okrenuo je priču po sistemu šta mi je to trebalo. On je govorio o balkanskim revanšizmima, što je veoma ružno. Onda se na to nadovezao Dragan Bokan koji je meni nacrtao metu. Za četvrtu utakmicu mi je takođe spremljena neka groznija varijanta, jer tamo imate onih šetača koje juri po 30 zemalja u Evropi za raznorazna ubistva - rekao je Čović.

Predsednik Zvezde je konkretno naveo o kojim imenima je reč.

- O kojim ljudima se radi, verovatno je da Amar Nuhodžić sin Mevludina Nuhodžića, ministra unutrašnjih poslova Crne Gore predvodi celu tu grupu. To je neverovatno, šta će onda policija da radi kada njegov sin radi te stvari. Među učesnicima je i Miroslav Nedović, Miloš Golubović sin predsednika Privredne komore Crne Gore Vlastimira Golubovića i jednog od velikih finansijera Budućnosti. Tu je bio i Zoran Marković, koji je napao pomoćnog trenera Milenka Topića koji je tom klubu doneo nekoliko titula i Filipa Čovića, zamahuje nogom na njih. Među njima je bio i Aleksandar Mijajlović iz firme 'Bemaks', finansijer Mege, srpskog košarkaškog kluba. Svi su indtifikovani - rekao je Čović.

RepublikaFoto: Starsport

Ipak, pred predstojeću majstoricu, Čović je rekao da bi želeo da ne bude nikakvog revanšizma od strane beogradske publike.

- Ovu priliku koristim da zamolim našu publiku, naše navijače da budemo dostojanstvenu i da ne upadnemo u zamku nečega što spremaju već sada. Oni će probati da provociraju prvo sa promenom hotela. Te "Kraun Plaza", te hotel "Park". Onda su ih navodno otrovali hranom. Onda će na terenu probati da naprave takvu demonstraciju da se isprazni hala ili da se isprazni ‘kort sit’. Zbog toga molim publiku da dostojanstveno navija, podrži Crvenu zvezdu i ne naseda na provokacije. Jer ako je sport u pitanju Zvezda je mnogo bolja - naveo je Čović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading