Baksi ne znaju za kiks, Harden "zatrokirao", Mičel nije mogao sam protiv Hjustona!

Autor:

Sport

21.04.2019

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Milvoki Baksa i u trećem meču plej of serije pobedili su Detroit Pistonse rezultatom 119:103 i imaju šansu da u narednom meču završe seriju. Košarkaši Hjuston Roketsa savladali su Jutu Džez sa 104:101 u Solt Lejk Sitiju i poveli sa 3:0 u seriji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mičel vs. Harden

Janis Adetokumbo, prva zvezda Milvokija, ubacio je 14 poena i uhvatio 10 skokova, a odlične role imali su MIdlton, Bledso, Lopez, Iljasova i Mirotić i svaki od pomenutih igrača je bio dvocifren.

Najbolji igrač Detroita, Blejk Grifin, vratio se u sastav nakon povrede kolena i odmah je ubacio 27 poena, sedam skokova i šest asistencija.

Hjuston Roketsi su uprkos užasnoj šuterskoj večeri Džejmsa Hardena savladali Jutu na njihovom parketu sa 104:101 i tako došli do treće pobede u prvoj rundi plej of serije Zapadne konferencije.

Džejms Harden je šutirao 3 od 20 iz igre, sa linije slobodnih bacanja je doduše bio mnogo bolji, promašivši samo dva bacanja od ukupno 16 i utakmicu završio kao najefikasniji u redovima Roketsa sa 22 poena. Pored Hardena, dvocifreni su bili Kris Pol, Pi Džej Taker, Erik Gordon, Klint Kapela i Ostin Rivers.

Džezere će ovaj poraz itekako boleti, pošto su vodili tokom čitavog meča, najvećom razlikom od osam poena doduše, ali su izabranici Majka D'Antonija u četvrtoj četvrtini, "dodali gas".

Njihov predvodnik je ponovo bio popularni Donovan Mičel, koji je meč završio sa 34 poena, a sledio ga je Fejvors sa 13, odnosno evropski tandem, Gober, Rubio sa po 10 postignutih poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading