Boriša Simanić na NBA draftu!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

20.04.2019

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Boriša Simanić prijavio se za NBA draft, objavio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

RepublikaFoto: Starsport

Simanić je ponikao u ‚crveno-belima‘, ali je u nekoliko navrata bio na pozajmici u FMP Železniku, pre nego što se ustalio u timu Zvezde od 2017. godine.


Od početka ove sezone, Simanić ima prosek od 6,8 poena, uz 3,5 skokova po utakmici u ABA ligi. U Evrokupu je prosečno beležio 4,9 poena i 2,5 skokova.

Pored Simanića, potvrđeno je da se za draft prijavio i MVP regularnog dela sezone ABA lige Goga Bitadze, koji je prvi deo sezone odigrao za Mega Bemaks, a potom je prešao u Budućnost.



Ražnatović je prethodno objavio da su se za draft prijavila još troijica srpskih igrača – Nikola Mišković, Dalibor Ilić i Andrija Marjanović, kao i Crnogorac Ognjen Čarapić, koji svi brane boje Mega Bemaksa. Od igrača koje zastupa, na spisku prijavljenih su i Filip Stanić iz Mege, košarkaš Šibenika Toni Nakić, Darko Bajo iz Cedevite i Mate Kalajžić, koji brani boje Splita.

Rok za rane prijave za draft ističe u nedelju u podne po lokalnom vremenu na istoku Sjedinjenih Država.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading