Evo kada pada odluka da li će Olimpijakos igrati u ABA ligi!

Autor:

Sport

20.04.2019

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačna odluka da li će košarkaši Olimpijakosa od naredne sezon igrati u ABA ligi biće doneta na Skupštini ovog takmičenja, koja će biti održana nakon finalne serije.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milutinov

Budućnost i Crvena zvezda su maksimalno odužili finalnu seriju regionalnog šampionata, pa će se tek u ponedeljak znati bliže ko će biti prvak ABA lige.

Kada se to bude saznalo, održaće se sednica Skupštine ovog takmičenja gde će jedna od tema biti i moguće učešće grćkog Olimpijakosa od naredne sezone.

To je potvrdio direktor ABA lige Krešimir Novosel.

- Nije tajna, ljudi iz Olimpijakosa su obišli vodeće klubove takmičenja, koji su ujedno i vlasnici lige i razgovarali su s njima. Rekli su da su zainteresovani da u naredne dve-tri godine budu deo ABA lige. Sada je sve na klubovima. Imaćemo Skupštinu do kraja meseca, kada se završi finalna serija plej-ofa, čućemo kakav je stav klubova i videćemo da li ćemo ići u dalje razgovore sa Grcima - rekao je Novosel za "TV Arena sport".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading