Marinin BESPLATNI čas za devojčice: Da i u budućnosti imamo šampione

Autor:

Sport

20.04.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret za žensku košarku Marina Maljković nastavlja sa svojim akcijama promocije ženske košarke, kao i aktivacije što većeg broja devojčica da se besplatno bave sportom.

RepublikaFoto: Starsport
Marina Maljković

Marina Maljković je tim povodom odlučila da u nedelju, 21. aprila u 10 časova na košarkaškim terenima na Adi Ciganliji održi otvoreni trening za sve zainteresovane devojčice od 7 do 16 godina.

- Očekujem još jedno divno druženje i mnogo nasmejanih lica devojčica koje vole da se igraju košarke. Obećavam jedan interesantan i zanimljiv trening u kome ćemo svi zajedno uživati - da zainteresujemo one koje dolaze prvi put, da vidimo koliko su napredovale one koje nam redovno dolaze, kao i da uputimo one najbolje kako da budu još bolje – istakla je Marina Maljković.

RepublikaFoto: Starsport
Marina Maljković

Pokret za žensku košarku Marina Maljković funkcioniše već četiri godine. Kroz program je prošlo više od 1.500 devojčica, a samo u prethodnih godinu dana održano je blizu 2.000 besplatnih treninga na različitim lokacijama u Beogradu i Srbiji, uz odigravanje 70 utakmica unutar samog Pokreta.

Osnovni cilj Pokreta Marine Maljković je stvaranje veće baze za žensku košarku u Srbiji i to ne samo igračke, već kreiranje većeg košarkaškog okruženja i interesovanja za žensku košarku.


Besplatni treninzi za devojčice osnovnoškolskog uzrasta redovno se sprovode na više lokacija u Beogradu i Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading