Meč lopta broj dva: Zvezda želi titulu, Budućnost majstoricu!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

19.04.2019

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde večeras u Podgorici igraju protiv Budućnosti sa željom da pobedom završe finalnu seriju plej-ofa ABA lige kako bi preuzeli tron na Jadranu i vratili se u Evroligu.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Crveno-beli imaju 2:1 u seriji, nakon sigurnih i ubedljivih pobeda u Beogradu pretrpeli su poraz u trećem meču lošom igrom u drugom poluvremenu, pa je ispred njih sada "meč lopta" broj dva.

Zvezda nije uspela da izdrži do kraja u paklenoj atmosferi hale Morača, u kojoj su viđeni mnogobrojni incidenti, pa je zato za večeršnji duel stigla kazna ABA lige i pražnjenje prva tri reda tribina.


Trener šampiona Srbije Milan Tomić pozvao je svoje košarkaše samo da se fokusiraju na teren.

- Moramo da budemo koncentrisani samo na košarku i da se bavimo ovim lepim sportom. Ekipa je spremna, vodimo 2:1, u ovom trenutku ne treba da razmišljamo o porazu, već da se spremimo dobro utakmicu i završimo finalnu seriju u Podgorici - naveo je Tomić juče u Podgorici.

Kao i u prošlom duelu, Crvena zvezda biće bez povređenih Džoa Reglanda i Stratosa Perperoglua.

Četvrta utakmica finalne serije ABA lige počinje večeras od 19 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading