VELIKI UDARAC ZA ŠAMPIONE: Voriorsi ostaju bez Kazinsa do kraja sezone?!

Autor: B92, Republika

Sport

18.04.2019

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki udarac zadesio je aktuelne šampione NBA lige Golden Stejt Voriorse, pošto će vrlo verovatno ostati bez startnog centra, Demarkusa Kazinsa, do kraja sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Kazinsu neće biti potrebna operacija, ali je malo verovatno da će se vratiti na teren do kraja sezone. Ali, postoji nada da se brzo zaleči povreda, tako da ćemo videti - rekao je Ker.

Centar Golden Stejta povredio je kvadriceps leve noge u prvoj četvrtini protiv Los Anđeles Klipersa. Kazins je uz pomoć saigrača napustio teren i nije se više vraćao.

Magentna rezonanca pokazala je da je došlo do kidanja mišića i sada ga očekuje pauza od nekoliko nedelja, možda čak i meseci. Ukoliko Voriorsi stignu do finala, postoji mogućnost da Kazins zaigra.

Rezultat u seriji između Voriorsa i Klipersa je 1-1, a treći meč na programu je u noći između četvrtka i petka od 04.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading