DVA GA VUKU A TROJICA TUKU; Spiker u Morači: Da na pravi način pošaljemo sliku... Navijači: UBI "CIGANA" - UA, PE*ERU, MAJKU TI JE*EM!

Autor:

Sport

18.04.2019

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća utakmica finala plej-ofa ABA lige u Podgorici ostaće upamćena po skandalima ... Na pauzi između prve i druge četvrtine došlo je do tuče iza klupe Crvene zvezde, a sada se pojavio i novi snimak iz mnogo boljeg ugla.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ilustracija: Foto

"Varvari" su locirali jednog navijača gostiju i hteli su da ga linčuju. Da nije bilo reakcije obezbeđenja ko zna kako bi prošao ovaj čovek. Policija u civilu ga je izvela iz "Morače", a dobio je mnogo udaraca.

- Igrači Zvezde su gađani raznim predmetima, a najgori detalj se dogodio u pauzi između prve i druge četvrtine. "Varvari" su se zaleteli ka jednom gledaocu, koga su provalili da navija za goste. Krenuli su da ga jure. Posle desetak sekundi se isčupao, ali tu nije bio kraj, jer ga je nekoliko gledalaca iz partera udarilo dok je u pratnji policajaca u civilu izlazio iz dvorane.

"Uljez na tribinama bio je navijač Crvene zvezde iz Bijelog Polja" - napisao je izveštač podgoričkih Vijesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading